RADIESSE-logo

Radiesse™ er en volumøkende filler til korrigering av rynker og forbedring av volum og konturer. Radiesse kan bl.a.
brukes til behandling av nasolabialfurer, til å gi økt volum i kinnbenområdet, til utfylling av hake- og kjevelinje, til korrigering av nese og også for å gi volum i håndbaken.

Radiesse består av 30 % sterile, svært små og fine mikrosfærer av kalsiumhydroksylapatitt i en steril, vannbasert gel med glyserin. Gelstrukturen til Radiesse skapes ved å tilsette en liten mengde natriumkarboksymetylcellulose.

Radiesse gir et umiddelbart resultat, på grunn av gelstrukturen, og en langvarig effekt fordi de små, fine mikrosfærene med kalsiumhydroksylapatitt stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Radiesse har høy viskositet og elastisitet, og dermed stor volumøkende evne. Effekten av en injeksjon varer i ca. 12 måneder for de fleste. Radiesse er biokompatibelt og forsvinner ut av kroppen med tiden.

RADIESSE-V-effect

Radiesse har eksistert siden 2004, og er medisinsk utstyr som er registrert hos legemiddelmyndighetene. Som ved bruk av andre fillere kan man oppleve hevelse, smerte, kløe, rødhet og i enkelte tilfeller blåmerker i forbindelse med injeksjonen. Symptomene forsvinner oftest i løpet av noen dager.

Legen vil forklare behandlingsalternativene og diskutere hva som er best for deg. Det kan være nok med kun ett besøk for en effektiv volumbehandling med Radiesse.

Du kan lese mer om Radiesse på www.radiesse.no, eller trykk på bildet under.

RADIESSE-FaceMap-no

 

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB