MZ11 P432

Tysk hudpleiemerke som legger stor vekt på å bruke naturlige ingredienser kombinert med moderne teknologi.

PRODUKTENE SKAL VÆRE:

Naturlig – Effektiv – Skånsom

BABORS SLAGORD

 -  Fra hender, til hud, til sjel  -


BABOR har vært på markede i mer en 50 år og er i dag i over 80 land i verden, i Norge har de eksistert i snart 40 år.  BABOR var en av de første profesjonelle hudpleieseriene som ble tatt inn i Norge og er i dag et av de største hudpleiemerkene i verden for profesjonell hudpleie.

BABOR selges kun via hudpleiesalonger og SPA. Den tyske legen Micael BABOR startet firma i 1959, men fikk patent på Hy ÖL allerede i 1955.

 

Dr Micael BABOR solgte i 1962 firmaet videre til familien Vossen i Aachen, BABOR i Norge tilhører Tjøstolvsen i Stavanger.
Tjøstolvsen og Vossen er begge familiedrevede firma, som legger stor vekt på kvalitet og personlig forhold til sine kunder, ansatte og distributører.


AMPULLER / KONSENTRATER
73 Martyna SPA 326x218 01

BABOR er det merke inne hudpleie som produserer flest ampuller. De har to ampullemaskiner som produserer 400 000 ampuller i uken. 3 ukers bruk med ampulle eller serum tilsvarer 4 md bruk av en krem alene. 


INGREDIENSER

BABOR bruker mye Thermalvann, planter, alger, vitaminer, urter, mineraler og vulkanskleire i sine produkter. De verdenskjente kildene i Aachen har i mange år vært kjent for sin helende effekt på hud lidelser og raumatiske plager. Thermalvannet bygger opp hudens immunforsvar, styrker, fukter, beroligende og har en kjølende effekt.
70 Behandlung HSR Pl 326x218 04

BABOR`S ingredienser er naturlige, effektive og skånsomme kombinert med moderne teknologi.


KROPP & SPA

BABOR`S  kropps serie Body Line Termal inneholder ingredienser fra Eifeldistriktet ca 150 km utenfor Aachen, dette er et av de yngste vulkanske områdene i mellom Europa med spennende flora og fauna.

Kosmetikerin2 300

 

 

 

BABOR SPA FILOSOFI

Bygger på en helhetstenking om kropp og sjel, harmoni og balanse.
Vi ønsker å gi kunden en unik opplevelse gjennom naturens kraft.

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB