NeoStratas produkter bygger på eksfolierende metoder som kombinerer AHA med ingredienser som bidrar til å bekjempe akne, få kontroll over hudens talgproduksjon og minimere aknearr.


Rengjøring

Clarifying Facial Cleanser

4 % glukonolakton, 0,3 % triclosan, vitamin B5

En såpefri, skummende  rensegele som særlig anbefa- les ved akne, rosacea, atopisk dermatitt, eksem osv. Passer også for infeksjons-/betennelsesutsatt hud. Rengjør huden mildt og skånsomt. Huden tørker ikke ut. Gir behagelig lindring for tørr hud.

Fet ClarifyingFacialCleans

Dag

Sheer Hydration SPF 15

Phytotal®, 8 % NeoGlucosamine™

En lett, oljefri lotion som motvirker og reduserer aldringsprosessen i fet hud eller hud som er utsatt for fuktig klima.

Inneholder Phytotal®, som regulerer overskuddsfett uten å irritere, samt den patenterte ingrediensen NeoGlucosamine™, som klinisk bevist reduserer missfarging og mørke flekker fra akne og aldring samtidig som hudens struktur og spenst forbedres. Inneholder beskyttende UVA-/UVB-filter.

Fet Sheer-hydration

Natt alternativ 1

Bio-Hydrating Cream

15 % glukonolakton

Intensiv fuktighetsgivende nattkrem som gjenopp- bygger hudens struktur og minimerer fine linjer og rynker takket være en høy andel PHA. Svært effektiv på akneutsatt hud som har blitt fuktfattig etter bruk av uttørkende produkter. Også egnet ved rosacea og atopiske problemer.

Fet Bio-Hydrating-Cream

Natt alternativ 2

Ultra Smoothing Cream

8 % glykolsyre, 2 % sitronsyre

En fyldig, herlig mykgjørende nattkrem for mindre sensitiv/tørr hud. Inneholder AHA som fremmer celleaktiviteten i de dype hudlagene. Dette gir en svært god cellestimulerende effekt samt et langvarig resultat med frisk og sunn hud. Motvirker og minimerer effektivt fine linjer og rynker.

Fet Ultra-Smoothing-C

Spot Treatment Gel

2 % salisylsyre, 1 % retinylacetat, NeoHydroxy-kompleks, en sammensetning av bl.a. mandelsyre og sitronsyre.

Gelformula som punktbehandler akneblemmer. Ved kraftigere problemer kan den kombineres med Clear Skin Solution. Påføres morgen og kveld.

Fet spot-treatment-gel-15g

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB