Laktobionisk syre – en verdifull oppdagelse fra NeoStrata
som tilfører huden masse fukt.

Laktobionisk syre er blant de siste nyhetene inne hudpleieteknologi som er lansert av NeoStrata. Dette er en ikke-irriterende, kompleks PHA. Laktobionisk syre er en effektiv antioksidant med fuktighetsgivende egenskaper, som trekker til seg og binder fukt. Den danner en unik hinne som gjør huden jevn og fløyelsmyk. Produkter som inneholder laktobionisk syre, reduserer fine linjer og rynker og gjør huden fyldigere.


Glykolsyre (sukkersyre), AHA

Glykolsyre er en naturlig bestanddel i sukkerrøret. Den eksfolierer huden, forbedrer cellefornyelsen, jevner ut pigmentering i huden, reduserer porestørrelsen og hjelper til med å glatte ut fine linjer og rynker. Inne i dermis fremmer denne AHA-syren syntesen av glykosaminoglykaner (GAGs) og kollagenfiber, slik at huden ser fastere ut. NeoStrata-produkter som inneholder glykolsyre, er svært effektive, har en ideell pH-verdi og kommer i en perfekt konsentrasjon. Amfoteriske sammensetninger er utviklet for å minimere rødhet og irritasjoner (patentert av NeoStrata).


Sitronsyre

Sitronsyre finnes naturlig i sitrusfrukter og er en effektiv alfa/beta hydroksisyre som har beskyttende antioksiderende og korrigerende antiaging-effekt. Syren bidrar til å reparere tegn på solskader og elastose som følge av solstråling, ved å forbedre kvaliteten på de elastiske fibrene og øke innholdet av GAGs. Fordi den har en både beskyttende antioksiderende og korrigerende antiaging-effekt, benyttes den ofte som forsterkende ingrediens når man vil behandle spesielle hudproblemer.


Mandelsyre

Mandelsyre er en fettløselig AHA-syre som utvinnes fra mandler. Den absorberes lett av fet hud, noe som gjør den svært effektiv i antiaging-produkter for denne hudtypen. Mandelsyre har også naturlige antibakterielle fordeler, og ved regelmessig bruk bidrar den til å gjøre huden mindre fet, uten at den tørker ut.


Glukonolakton = PHA
(den nye generasjonen AHA)

Glukonolakton er en PHA som forekommer naturlig i huden. Den er en virksom antiaging-ingrediens som ikke irriterer huden, heller ikke hos pasienter med klinisk bevist sensitiv hud, rosacea eller som har gjort kosmetiske inngrep. Som antioksidant hemmer glukonolakton elastose. Hudens sunne vev og ungdommelige elastisitet bevares. Glukonolakton styrker hudens barrierefunksjon og reduserer med tiden hudens følsomhet overfor irriterende stoffer og rødhet. Glukonolakton gjør ikke huden mer ømfintlig for sol.


Laktobionisk syre

Denne syren er en ikke-irriterende, patentert ”bionisk” PHA som utvinnes fra melkesukker. Den er med på å forebygge og reparere skader forårsaket av sollys, inklusive fine linjer og rynker, ujevn pigmentering, forstørrede porer og ujevn hud. Laktobionisk syre er en effektiv antioksidant som brukes for å forhindre oksidative skader på transplanterte organer. Den bidrar til å gjøre huden fast ved å hemme enzymet MMP, som bryter ned kollagenet og forårsaker rynker og slapp hud. Syren er også en naturlig fuktighetstilfører som binder vann og skaper en fuktgivende barriere.

 


NeoGlucosamine™

NeoGlucosamineTM er en patentert teknologi som bygger på et aminosukker som skånsomt eksfolierer huden og fremmer dannelsen av nye celler. Den gjør fine linjer og rynker mindre fremtredende og eksfolierer hyperpigmenterte flekker og akne, noe som gir en jevnere hudtone. NeoGlucosamineTM er også en byggestein for hyaluronsyre, som fyller ut huden naturlig og hjelper den å bli fyldig og glatt innenfra. Fine linjer og rynker blir mindre fremtredende, noe som gir et friskere og mer ungdommelig utseende.

Huden før behandling

Huden etter behandling

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB