Produktene nedenfor inneholder – foruten AHA og PHA – ulike effektive hudblekende stoffer for å bleke og eksfoliere misfarginger i huden som  fregner, aldersflekker forårsaket av solen, samt pigmentflekker som kan ha oppstått i forbindelse  med graviditet og bruk av p-piller. Disse produktene kan utmerket kombineres med øvrige NeoStrata-produkter.


Brightening Cream SPF15

4 % glukonolakton, 3 % laktobionisk syre, 2 % mandelsyre, 2 % arbutin, 1 % sitronsyre

Blekende krem for bruk om dagen. Sammensatt for å bleke og eksfoliere misfarginger i huden så som fregner, aldersflekker forårsaket av solen, samt pigmentflekker.

Inneholder et bredspektret UVA-/UVB-filter som beskytter huden mot skadelige faktorer i omgivelsene. Sammensetningen inneholder ikke hydrokinon.

Morkeflekker brightening-cream-spf15

Pigment Lightening Gel

2 % kojisyre, 5 % glykolsyre, 5 % glukonolakton, vitamin C

Et perfekt produkt for alle som vil bleke misfarginger i huden som fregner og aldersflekker forårsaket av solen. Også svært godt egnet til pigmentflekker.

Påfør et tynt lag på hudpartiet som skal blekes, to ganger om dagen. Om dagen anbefales en egnet NeoStrata dagkrem. For raskere resultat anbefales Renewel Cream om kvelden etter påføring av Pigment Lighening Gel. Sammensetningen inneholder ikke hydrokinon.

Morkeflekker PigmentLighteningGel2

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB