Kraftfull - Effektiv - Profesjonell

Skin-Active Introbilde

NeoStrata Skin Active er en ny komplett hudpleieserie som kan vise til unike resultater.


Nye NeoStrata Skin Active er en avansert og omfattende antiaging-serie som tar hånd om alle synlige tegn på aldrende hud.

Skin Active er basert på en sammensetning av unike, vitenskapelig utviklede ingredienser, som hver for seg er svært effektive. Når de kombineres, blir virkningen ytterligere forsterket*. Det kalles synergieffekt. Resultatet vil gjøre deg lykkelig!

Den inneholder blant annet: NeoGlucosamine og Retinol, som styrker matriksen som omgir kollagencellene og stimulerer dannelsen av hyaluronsyre, noe som er svært viktig for hudens utseende. Hudens underliggende struktur blir fyldig, og huden ser fastere ut. Rynker og fine linjer reduseres innenfra og ut. I tillegg øker cellefornyelsen, og ujevn pigmentering reduseres. 

Peptider stimulerer kollagendannelsen. AHA og PHAstimulerer celledannelsen og gjenoppretter fuktighetsbalansen. PHA styrker dessuten hudens beskyttelsesbarriere. E-vitamin samt antioksidanter fra chardonnaydrue og granateple beskytter huden mot daglige miljøangrep. Dessuten inneholder produktene kamille, ginseng, bærekstrakt og hyaluronsyre(kroppens naturlige fuktbærer). Inneholder også stamceller fra epleekstrakt som beskytter hudens egne celler og reduserer synlige aldringstegn. Inneholder ikke parabener.


Firming Collagen Booster Serum

NeoGlukosamin, aminosyrer, peptider, gardenia-ekstrakt, vitamin C

Et avansert serum utviklet for å maksimere kollagenproduksjonen i aldrende hud og tilføre ny spenst og fasthet. Linjer og rynker reduseres innenfra og ut, noe som gir fyldigere og jevnere hud. Styrker hudens støttende matriks. Stimulerer kollagensyntesen. Reduserer nedbrytning av eksisterende kollagen.

Brukes i den daglige hudpleierutinen sammen med øvrige Skin Active-produkter.

Brukes under Skin Active natt- og/eller dagkrem. Kan med fordel brukes i vekselvis kombinasjon med Bionic Face Serum om natten.

For maksimal fuktgivende og oppstrammende effekt kan man gjerne bruke begge typer serum om natten.

Firming Collagen Booster Serum påføres først. La tørke noen minutter og påfør deretter Bionic Face Serum. Avslutt med nattkrem.

Skin-Active Firming-Collagen-Booster-Serum

Exfoliating Wash

8 % glukonolakton +0,5 % laktobionisk syre

• Rengjør mildt
• Eksfolierer og aktiverer cellefornyelsen
• Skånsom og såpefri sammensetning

Dette unike renseproduktet gir en lett eksfoliering uten å tørke ut huden. PHA, som glukonolakton og maltobionisk syre, stimulerer cellefornyelsen og fjerner smuss fra porene, samtidig som hudens struktur og klarhet forbedres.

Dette såpefrie, lett skummende renseproduktet fjerner effektivt fett og sminke uten å irritere.

Patentert maltobionisk syre gir huden en herlig gjenfuktet følelse, mens et håndplukket botanisk kompleks med aloe vera, kamomille, agurk og rosmarinekstrakt lindrer og frisker opp.

Huden blir klar, glatt og forberedt for øvrige produkter.


Skin-Active-Exfoliating-Wash

Matrix Support SPF 20

NeoGlukosamin 8 %, Peptider, Retinol–0,1 %, Antioksidanter og SPF 20 UVA- og UVB-filter, E-vitamin

• Glatter ut linjer og rynker innenfra og ut
• Stimulerer cellefornyelsen og reduserer hyperpigmentering
• Gir kollagenet støtte og styrker hudens matriks
• Gir huden et løft så den ser fastere ut
• Beskytter mot miljøpåvirkning
• SPF UVA/UVB

Denne avanserte dagkremen er skapt med utgangspunkt i tre klinisk bevist effektive teknikker, som hver og en har en unik virkning. Sammen styrker og reparerer de huden på en suveren måte.

Peptider stimulerer kollagenproduksjonen langt nede i vevlagene. Patentert NeoGlucosamine og retinol virker sammen for å bygge opp hudens naturlige beskyttelse, noe som gjør at huden blir fastere og mer elastisk. Et antioksiderende kompleks bidrar til å beskytte hudens vev og nøytraliserer frie radikaler.

UVA- og UVBfiltre beskytter huden mot solens skadelige stråler.

NeoGlucosamine™ hemmer også tyrosin, et enzym som er aktivt ved kroppens produksjon av melanin. Dette bidrar til å redusere misfarging i huden.

Resultatet er synlig finere hudstruktur, og en jevn, strålende og ungdommelig hud!

Skin-Active-Matrix-Support-SPF-20

Cellular Restoration

5 % maltobionisk syre + 5 % glukonolakton + 5 % glykolsyre, Stamceller fra epleekstrakt, Peptider, Druekjerneekstrakt, bærekstrakt, E-vitamin

• Glatter ut linjer og rynker innenfra og ut
• Bevarer og øker kollagenet, styrker hudens matriks
• Gir huden økt fasthet og løft
• Gir jevnere hudtone
• Beskytter mot miljøpåvirkning og styrker hudensbeskyttelsesbarriere

Druekjerneekstrakt, bærekstrakt, E-vitamin Intensiver hudens naturlige reparasjonssyklus med denne effektive nattkremen som vitaliserer cellefunksjonen og styrker hudens underliggende struktur.

Sammensetningen inneholder stamceller fra epleekstrakt som beskytter hudens egne celler, og gjør at de får lengre levetid. Det bidrar til å utsette synlige alderstegn.

Peptider støtter kollagenet og gjør dype rynker mindre fremtredende. Glykolsyre, en alfahydroksidsyre, øker produksjonen av kollagen og glykosaminoglykan som gjør huden fyldig og fast.

Maltobionisk syre og glukonolakton, to polyhydroksidsyrer (patentert av NeoStrata), bidrar til å stimulere celleproduksjonen.

Druekjerneekstrakt har betennelseshemmende egenskaper og virker sammen med antioksiderende ekstrakter av såkalt superfrukt, som granateple, blåbær og acaibær for å beskytte cellene mot daglig påvirkning fra skadelige miljøfaktorer som fremskynder aldringen.

Skin-Active-Cellular-Restoration

Intensive Eye Therapy

5 % maltobionisk syre + 5 % glukonolakton + 5 % glykolsyre, Stamceller fra epleekstrakt, Peptider, Druekjerneekstrakt, bærekstrakt, E-vitamin

• Oppstrammende
• Reduserer hovenhet
• Stimulerer kollagensyntesen
• Reduserer kråketær
• Gir jevnere hudtone, skjuler mørke ringer
• Tilfører fukt
• Gir umiddelbar glød

Få klarere og mer ungdommelige øyekonturer med denne allsidige formelen som korrigerer de første tegnene til aldring rundt øynene, bygger opp den sensible huden i øyekonturene og gjør dem fyldigere ved hjelp av flere ulike teknikker.

Kremen inneholder stamceller fra epleekstrakt som gjør at hudens egne stamceller lever lengre, og får huden til å oppføre seg som en yngre hud.

Peptider stimulerer hudens vev til å produsere mer kollagen, og sammen med patentert NeoGlucosamine styrkes kollagenets omgivende støttestruktur.

Øyekonturene ser ut til å ha fått et løft, og kråketær slettes ut innenfra og ut. Koffein bidrar til å redusere poser under øynene, mens hyaluronsyre gjør huden myk og smidig. E-vitamin har antioksiderende egenskaper.

Skin-Active-Intensive-Eye-Therapy

Skin Active-serien består av svært aktive og effektive anti-ageprodukter som er beregnet på motstandsdyktig, normal og lett ømfintlig hud. Hvis du har ømfintlig hud, anbefaler vi at du bruker produktene annenhver dag de første ukene. Til personer med svært ømfintlig hud anbefaler vi NeoStrata-produkter som er spesielt utviklet for nettopp denne hudtypen.

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB