SkinC-Qbank

Skin Ceuticals

AVANSERT HUDPLEIE – FOREBYGGE, BESKYTTE OG KORRIGERE


For å bevare og forbedre hudens sunnhet, skal et effektivt hudpleieprogram utføre tre fundamentale oppgaver – forebygge, beskytte og korrigere. De avanserte hudpleieproduktene er utviklet for å forebygge for tidlig aldring av huden, beskytte hudens sunnhet og korrigere uønskede hudtilstander. Hos SkinCeuticals betyr det å skape resultater noe mer enn å kun frembringe en sunn og ungdommelig glød.


SKINCEUTICALS' MISJON

Deres formål er å forbedre hudens sunnhet. For å leve opp til dette lover de én enkelt ting – å levere avansert, vitenskapelig basert hudpleie.

 
 

utviklingenantioksidanter

 

 FÅ DITT PERSONLIGE SKINCEUTICALS HUDPLEIEPROGRAM

 

HUDTYPER

FOR Å FÅ SKREDDERSYDD DET MEST OPTIMALE HUDPLEIEPROGRAM ER DET VIKTIG Å KJENNE SIN HUDTYPE OG HVILKE HUDTILSTANDER EN OPPLEVER.

 

NORMAL HUD
Normal hud har en ideell balanse mellom talg og fuktighet, og huden er derfor hverken fet
eller tørr. Alle SkinCeuticals' produkter er godt egnet til denne hudtypen.


FET HUD

Handler om tilstander som henger sammen med for høy talgproduksjon og tilstoppede
porer. Produkter som anbefales til denne hudtypen, bidrar til å redusere talgmengden,
motvirke blokkering, samtidig som de forebygger ytterligere utfordringer.


TØRR HUD
Gjelder tilstander hvor huden kan flasse, klø og føles varm, og det er ofte arvelig betinget.
Produktene som anbefales for denne hudtypen bidrar til å motvirke tap av fuktighet,
forbedre hudens spenstighet og gir vitalitet til grå og trist hud.


KOMBINERT/BLANDET HUD
Dekker en kombinasjon av fet og tørr hud. Produktanbefalinger kan variere alt etter hvor
din hud befinner seg på denne skalaen.


SENSITIV HUD
Gjelder tilstander hvor huden er rød og irritert. Tilstanden kan enten være arvelig betinget
eller den kan ha oppstått av seg selv. Sensitiv hud vil lettere enn andre hudtyper reagere
på vind, vær, sol og andre utløsende faktorer som allergener eller duftstoffer. De anbefalte
produktene vil hjelpe huden med å falle til ro.

 


 

HUDTILSTANDER

ALDRING
Aldring av huden er en nedbrytende prosess som forårsakes av indre, kronologisk aldring og ytre påvirkninger fra miljøet. Indre, så vell som ytre faktorer bidrar til problemer i dermis og epidermis, som igjen vil føre til en tregere cellefornyelse og endringer i kollagen- og elastinfibrene. Synlige aldringstegn omfatter redusert utstråling og fasthet, samt slapp hud, rynker og pigmentflekker.

UREN HUD
Uren hud skyldes en overproduksjon av talg og utilstrekkelig avstøtning av døde hudceller. Typiske følgeproblemer er fet hud, komedoner og kviser. Selve årsaken til uren hud er ukjent, men hormonelle påvirkninger og stress er medvirkende faktorer.


PIGMENTERING

Overskytende melamin – det naturlige pigment, som får huden til å bli brun når den er i solen, hormonsvingninger eller skader på huden kan bety at hudfargen blir ujevn og får brune flekker.


RØD OG IRRITERT HUD

Av og til kan huden utvikle en tendens til å blusse opp og rødme. Med tiden kan rødmen bli mer vedvarende, huden kan føles varm, prikkende og stram. Alle hudtyper kan utvikle denne type utfordringer.


DEHYDRERT HUD

Dehydrering skyldes et utilstrekkelig innhold av fuktighet i huden. Typiske tegn på dehydrert hud kan omfatte kløe, en følelse av stram hud og manglende glød. Når huden først er dehydrert kan den ikke lenger utføre sin barrièrefunksjon.


SENSITIVITET

Sensitivitet er en normal følge av estetiske behandlinger som mikrodermabrasjon, laser eller peeling. Sensitivitet kan henge sammen med dehydrering eller sart hud, samt aldring.

 


 

PRODUKTER

 

RENSEPLEIE OG TONER

SkinCeuticals’ renseprodukter og tonere er utviklet for å oppfylle profesjonelle standarder innen hudpleie og inneholder en rekke aktive ingredienser som fruktsyrer, planteekstrakter og rensende ingredienser, som fjerner urenheter og talg fra huden, skånsomt eksfolierer døde hudceller og balanserer hudens pH-verdi. Våre renseprodukter og tonere etterlater huden med en frisk og ren følelse, uten at den føles hverken tørr eller fet.

rense

cleanse blemish-age-cleanser2      BLEMISH + AGE CLEANSING GEL

Blemish + Age Cleansing Gel er spesielt utviklet for moden hud med tendens til urenheter og inneholder effektive, aktive ingredienser som LHA, glykolsyre og salisylsyre. Den renser tilstoppede porer, glatter ut ujevnheter og gir en fin og klar hud.

FORDELER

 • Avbalansert eksfoliering hjelper til med å rense porene
 • Hjelper til med å fjerne overskytende talg og sminke
 • Hjelper til med å sammentrekke porene
 • Hjelper til med å motvirke nye urenheter


blemish age solution  


BLEMISH + AGE SOLUTION

Blemish + Age Solution er en toner utviklet for moden hud med tendens til urenheter. Formulert med en tredobbel kombinasjon av eksfolierende ingredienser for å hjelpe til med å fjerne døde overflateceller som kan tilstoppe porene og reduserer dermed forekomsten av urenheter.

FORDELER

 • Balansert eksfoliering hjelper til med å rense porene
 • Hjelper til med å forbedre hudens overflate og utstråling
 • Fjerner skitt, talg og avfallsstoffer fra huden, som kan føre til urenheter


equalizing toner  


EQUALIZING TONER

Equalizing Toner balanserer hudens pH-verdi, samtidig som den fjerner rester av rens, smuss og talg. Formulert med en fruktsyreblanding og planteekstrakter av trollnøtt, rosmarin, aloe vera og kamille. Bidrar med å eksfoliere døde hudceller samtidig som huden mykgjøres og beroliges.

FORDELER

 • Eksfolierer skånsomt døde hudceller
 • Uten parfyme og uten alkohol
 • Godt egnet til alle hudtyper


cleanse gentle-cleanser2  GENTLE CLEANSER

En mykgjørende rensekrem som fjerner urenheter og overskytende talg uten å tørke ut huden. Den renser skånsomt og virker beroligende på sensitiv eller irritert hud.

FORDELER

 • Skånsom og effektiv
 • Inneholder mykgjørende og pleiende ingredienser
 • Beroliger sensitiv eller spesielt utsatt hud
 • Ideell etter estetiske behandlinger
cleanse simply-clean-gel2  

SIMPLY CLEAN

En rensegelé som er perfekt til kombinert eller fet hud. Produktet kombinerer en eksfolierende fruktsyreblanding med planteekstrakter som skånsomt fjerner urenheter, overflødig talg og sminke, og samtidig forbereder for toner. Inneholder ekstrakter av kamille og aloe vera. Bidrar til å berolige huden.

FORDELER

 • Eksfolierer skånsomt døde hudceller
 • Gjør huden klarere, glatter ut ujevnheter
 • Fjerner overskytende talg og sminke
 • Ideell til kombinert eller fet hud
cleanse soothing-cleanser2  
SOOTHING CLEANSER FOAM


 

FOREBYGGE

Forskning viser at hudens aldring ikke bare er en følge av tidens gang. Miljøpåvirkninger som sollys, røyk og luftforurensning fremskynder aldringsprosessene i huden, hvilket kan føre til fine linjer, rynker og pigmentforandringer. Et forebyggende hudpleieprogram kan hjelpe til med å redusere effekten av disse ytre påvirkningene. Solfiltre, den grunnleggende beskyttelsen, blokkerer kun omtrent halvparten av de skadelige frie radikaler, som utløser kjemiske reaksjoner i huden.

Undersøkelser viser at antioksidanter effektiv nøytraliserer de kjemiske reaksjonene som oppstår når huden utsettes for negative påvirkninger fra miljøet. Når antioksidanter og solfiltre brukes i kombinasjon, gir det en optimal beskyttelse ved å forebygge tidlige aldringstegn, redusere utviklingen av fine linjer og rynker, samt fremme hudens sunnhet. SkinCeuticals har utviklet et fullstendig program med suverene antioksidant-formler for alle hudtyper – skapt for å gi den mest avanserte beskyttelse mot negative påvirkninger fra omgivelsene.

forebygge

CE Ferulic 340x550      


C E FERULIC®

C E Ferulic® er en revolusjonerende kombinasjon av antioksidanter som gir avansert beskyttelse mot for tidlig aldring av huden. Serumet nøytraliserer frie radikaler, hjelper til med å styrke huden og gir effektiv antioksidant-beskyttelse. Økt beskyttelse betyr en hud som ser mer ungdommelig ut og har et bedre forsvar mot miljørelatert aldring. Serumet inneholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulinsyre. Den helt unike formuleringen av potente ingredienser skaper synergiske fordeler og gjør C E Ferulic® til et effektivt forsvar mot frie radikaler.

FORDELER

 • Antioksidanter fungerer i synergi
 • Beskytter mot de skadelige frie radikaler og styrker huden for å hjelpe med å forebygge og redusere tegn på for tidlig aldring
 • Forebygger vedvarende forandringer i huden
 • Når den først har blitt absorbert i huden, kan den ikke vaskes eller gnis av – perfekt for bruk sammen med solbeskyttelse
 • Ideell for tørr og normal hud


Phloretin CF 340x550      


PHLORETIN CF®

Phloretin CF® representerer en ny kategori innen forebyggende og korrigerende antioksidantpleie. For å motvirke den negative påvirkningen frie radikaler har på huden har SkinCeuticals etter fem års omfattende forskning utviklet denne patentanmeldte, banebrytende formuleringen, som kombinerer phloretin med C-vitamin og ferulinsyre. Serumet hjelper til med å redusere pigmentforandringer for en jevnere og mer strålende hud-tone.

Phloretin CF® er en bredspektret behandling som styrker huden og beskytter mot frie radikaler. Resultatet er en ren hud som ser fastere og mer ungdommelig ut.

FORDELER

 • Forebygger tidlige aldringstegn og reduserer pigmentering
 • Reduserer utviklingen av reaktive oksygen forbindelser (ROS) i huden
 • Beskytter mot forandringer i huden
 • Fremmer cellefornyelse for å skape en mer strålende og ensartet hud
 • Styrker huden
 • Ideell for normal, fet og kombinert hud


AOX Eye Gel 340x550      


AOX+® EYE GEL

AOX+® Eye Gel inneholder en patentert C-vitamin-teknologi, som bygger på en synergisk antioksidant-kombinasjon. Produktet bidrar med å beskytte det sarte området rundt øynene mot oksidativt stress og gjenoppfrisker huden under øynene samt reduserer hevelser. En avansert gelé-struktur betyr at de aktive ingrediensene kan formuleres i en oppløsning med den optimale pH-verdi i et transportsystem som gir maksimalt opptak og effekt.

AOX+® Eye Gel forebygger aldringstegn samtidig som den korrigerer eksisterende pigmentering. Sammen med en lett massasje rundt øynene sørger ruscus aculeatus for å øke mikrosirkulasjonen mens formuleringen med koffein forbedrer dreningen for å redusere hevelser. Brukt daglig vil den forebyggende og korrigerende behandlingen motvirke tretthetstegn og gjenskape et friskt, livlig uttrykk i området rundt øynene.

FORDELER

 • Forebygger tegn på tidlig aldring og korrigerer eksisterende pigmentering
 • Kontrollerer reaktive oksygen forbindelser (ROS) i huden
 • Styrker huden
 • Reduserer hevelser under øynene


Serum10 340x550      


SERUM 10 (AOX+)

Serum 10 er ideell for personer med sensitiv hud eller for personer som ikke tidligere har brukt et C-vitamin-serum fra SkinCeuticals. Serumet bidrar til å nøytralisere frie radikaler og hjelper dermed med å forebygge tegn på for tidlig aldring. Det lette serumet trenger raskt inn i huden og inneholder den avanserte AOX+ antioksidant-teknologien som kombinerer ferulinsyre med C-vitamin for å øke antioksidant-effekten. Serum 10 er basert på patentert C-vitaminteknologi formulert med den optimale pH-verdi og konsentrasjon, som påviselig tilfører huden L-askorbinsyre i effektive mengder.

FORDELER

 • Avansert AOX+ antioksidant-teknologi kombinerer L-askorbinsyre med ferulinsyre for å forbedre antioksidant-effekten
 • Tilfører huden L-askorbinsyre i en konsentrasjon som har vist seg å være effektiv
 • Reduserer synlig fine linjer og rynker, nøytraliserer frie radikaler og beskytter mot påvirkninger fra miljøet
 • Når produktet først er påført og har absorbert i huden, kan det ikke vaskes eller gnis av. Det gir holdbar antioksidant-beskyttelse, og er det perfekte supplement til solfiltre


Resveratrol BE 340x550      


RESVERATROL B E

Resveratrol B E er effektiv pleie til bruk om natten. Serumet inneholder en kraftfull blanding av de tre antioksidantene resveratrol, baicalin og E-vitamin. Det spesielt formulerte serumet virker gjennom å styrke hudens eget forsvar mot frie radikaler og gjør den mer motstandsdyktig mot skadelige ytre påvirkninger. Huden stråler med en fornyet glød og får større elastisitet og spenst.

FORDELER

 • Styrker hudens eget forsvar om natten
 • En unik kombinasjon av antioksidanter
 • Gjør huden fastere og gir glød
 • Ideell for alle hudtyper, også sensitiv hud


 

KORRIGERE

Uansett livsstil vil huden med tiden begynne å endre seg, og aldringstegn som fine linjer, rynker, pigmentflekker og manglende spenstighet kan bli mer synlige. Årsakene til dette er bl.a. nedbrytning av kollagen, tregere cellefornyelse og tap av fuktighet. Eksterne miljøfaktorer som soleksponering, forurensning og røyking kan ha en ytterligere negativ effekt på huden og fremskynde hudens aldringsprosess. For å redusere effekten av disse påvirkningene er et effektivt, forebyggende hudpleieprogram, som kan hjelpe med å beskytte huden mot for tidlig aldring, avgjørende. SkinCeuticals’ korrigerende produkter kombinerer styrkende, lysnende og eksfolierende ingredienser for å hjelpe til med å skape et mer ungdommelig utseende. Kategorien omfatter også produkter som er formulert spesielt for sarte områder som øyne og lepper.

korrigere

AGE Interruptor 340x550                   

 

A.G.E. INTERRUPTER

Moden hud har en tendens til å bli tynnere og få et kreppet utseende som følge av indre aldringsprosesser f.eks. glykering. Glykering oppstår når overskytende glykosemolekyler fester seg til kollagen- og elastin-fibre for til slutt å binde dem sammen. Disse glykerede fibrene mister evnen til å fungere normalt, og kroppen kan ikke bryte dem ned og erstatte dem, hvilket kan resultere i betydelig rynkedannelse i huden. A.G.E. INTERRUPTER er formulert spesielt for aldrende hud og inneholder blåbærekstrakt, Proxylane™ og phytosphingosine

FORDELER

 • Forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring
 • Hjelper til med å beskytte hudens barriere og reduserer ubehag for tørr, moden hud
 • Daglig bruk vil synlig forbedre hudens overflate, spenstighet og gi en mer jevn hudtone


AGE Eye Complex 340x550  

 

A.G.E. EYE COMPLEX

Et tredimensjonalt øyepleie-produkt for aldrende hud som markant forbedrer tydelige tegn på aldring i området rundt øynene. Optisk slørende ingredienser vil umiddelbart forbedre hudens utstråling og gjøre mørke ringer og kapillærer mindre synlige. Hudens spenstighet økes og gir dermed en markant synlig forbedring på rynker.
A.G.E. Eye Complex er formulert med blåbærekstrakt, Proxylane™ og flavonoider, og er tilpasset huden rundt øynene.

FORDELER

 • Reduserer tydelige tegn på aldring i området rundt øynene
 • Optisk slørende ingredienser gir trett og matt hud ny utstråling
 • Reduserer synlig mørke ringer, samt hevelser og poser under øynene.
 • Reduserer rynker og mimikkryker


Triple Lipid Restore 242 340x550  

 

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2

Triple Lipid Restore 2:4:2 inneholder en høy konsentrasjon av lipider: 2 % ren ceramid, 4 % naturlig kolesterol og 2 % omega-fettsyrer. Denne høye konsentrasjonen av lipider er kolesteroldominert, som tilfører overflatelipider og styrker hudens beskyttende barriere. Spesielt formulert for moden hud for å oppnå en fuktet, fyldigere og fastere hud.

FORDELER

 • Tilfører naturlige overflatelipider
 • Styrker hudens beskyttende barriere mot tap av fukt
 • Forbedrer hudens ensartethet, glød og utstråling
 • Lett og raskt absorberende konsistens


Eye Balm 340x550  


EYE BALM

Denne rike, korrigerende og mykgjørende øyekremen er spesielt utviklet for å adressere de tre primære aldringstegn: tap av fuktighet, aldersrelaterte forandringer og påvirkninger forårsaket av frie radikaler. Den styrker aldrende hud i det sarte områder rundt øynene og reduserer synlige poser under øynene.

FORDELER

 • Hjelper til med å korrigere aldersrelaterte forandringer i området rundt øynene
 • Styrker huden og gjør den fastere
 • Beskytter mot angrep fra frie radikaler
 • Poser under øynene blir mindre synlige
 • Beroliger hud, som opplever ubehag face-cream  


FACE CREAM

En lett, styrkende krem, som virker oppstrammende samt tilfører fuktighet og mykgjørende egenskaper til hud som er merket av tidens tann. Produktet er rettet mot aldringstegn forårsaket av tre faktorer: tap av fuktighet, aldersrelaterte forandringer og påvirkninger fra frie radikaler. Face Cream inneholder utvalgte planteingredienser og effektive antioksidanter av E-vitamin og silymarin.

FORDELER

 • Hjelper til med å korrigere aldringstegn
 • Bidrar til en bedre lipidfornyelse i tørr hud
 • Styrker huden og gjør den fastere
 • Beskytter mot frie radikaler
 • Formulert spesielt for tørr, aldrende hud


BlemishAge Defense 340x550  


BLEMISH + AGE DEFENSE

Blemish + Age Defense er et målrettet, oljefritt serum for behandling av aldringstegn og urenheter hos voksne. Et banebrytende produkt som inneholder en optimal blanding av potente ingredienser bl.a. dicarboxylic-, alfa-, beta-hydroxy-, glykol- og sitronsyre sammen med salisylsyre og LHA. Specielt utviklet for å forebygge urenheter, redusere pigmentering og redusere utviklingen av ujevn hud, fine linjer og rynker.

FORDELER

 • Reduserer talgproduksjonen
 • Forebygger pigmentering
 • Renser tilstoppede porer
 • Reduserer hudens aldringstegn


Retexturing Activator 340x550  


RETEXTURING ACTIVATOR®

Et revolusjonerende, overflatefornyende og nærende serum som styrker hudens barriere og gir en sunnere, mer strålende hud. Retexturing Activator® bygger på to polære mekanismer – eksfoliering og tilførsel av fuktighet – for å fremme hudens fornyelsesprosess, synlig redusere fine linjer og gjøre huden smidigere og mykere. Med sin patenterte teknologi er den unike formuleringen særdeles effektiv, når det gjelder å fremme cellefornyelsen, optimere hudens barriere og bidra til en mere effektiv fornyelse av epidermis.

Høy effektivitet uten å irritere huden: Retexturing Activator® er formulert med et virksomt, oljefritt leveringssystem som er godt egnet for alle hudtyper.

FORDELER

 • Skaper en merkbart glattere og mykere overflate
 • Reduserer synlig fine linjer og rynker
 • Forbedrer markant hudens utstråling


Phyto Corrective 340x550  


PHYTO CORRECTIVE GEL

En lett og oljefri gelé, perfekt for sensitiv og problemhud. Produktets styrkende egenskaper hjelper til med å berolige irritert hud. Phyto Corrective Gel inneholder planteekstrakter av agurk og timian. Hjelper med å fremme en sunnere, klarere og jevn hudtone.

FORDELER

 • Lett og oljefri fuktighetsgivende pleie for uren hud
 • Beroliger irritert hud
 • Hjelper til med å forberede huden på estetiske behandlinger
 • Reduserer rødme etter behandlinger
 • Ideell for sensitiv hud eller problemhudHA Intensifier 340x550  


H.A. INTENSIFIER

Hyaluronsyre er en kraftfull naturlig fuktbinder, som hjelper til med å regulere fuktighetsnivået i huden. Hyaluronsyrenivået reduseres gradvis med alderen, som kan føre til aldringstegn.

H.A. Intensifier er beriket med proxylane, lakrisrot-ekstrakt og hyaluronsyre. Takket være den avanserte produktformuleringen tilfører H.A. Intensifier huden hyaluronsyre og bidrar til å binde fugt i hudens ytterste lag.

FORDELER

 • Tilfører huden hyaluronsyre
 • Gir fylde og fasthet
 • Kan anvendes i kombinasjon med fillere


Retinol 03 340x550
Retinol 1 340x550 US
 


RETINOL 0.3 / 1.0

SkinCeuticals Retinol 0.3 / 1.0 er utviklet med en effektiv, stabil og høy konsentrasjon av ren retinol. Den avanserte formuleringen bygger på den nyeste stabilisering- og leveringsteknologien innen hudpleie. Vårt innovative system stabiliserer retinol uten å kapsle det inne for å sikre at produktet frigjøres langsomt og jevnt. Stimulerer cellefornyelsen og styrker hudens struktur for å gjøre fine linjer, rynker og pigmentforandringer mindre synlige. Hjelper ytterligere med å redusere størrelsen på porer, samt korrigere ujevnheter og rødme.

Anvendes etter anbefaling.

FORDELER

 • Avansert pleie for å redusere fine linjer, pigmentering, ujevnheter og rødme
 • Forbedrer hudens overflate, hudfarge og klarhet
 • Lett konsistens som ikke virker uttørkende
 • Uten parfyme


Advanced Pigment Corrector 340x550  

ADVANCED PIGMENT CORRECTOR

Advanced Pigment Corrector er effektiv pleie til hele ansiktet, som reduserer eksisterende pigmentering og forbedrer hudens motstandskraft mot fremtidige pigmentforandringer. Forbedrer hudens ensartethet og utstråling. Spesielt formulert for pigmentert hud og/eller hud med ujevn hudfarge. Anvendes daglig i hele ansiktet og andre områder med pigmentering. Anvendes alene eller som et supplement til andre behandlinger mot pigmentering.

FORDELER

 • Lysner huden og gir fornyet glød
 • Forbedrer hudens motstandskraft mot ny pigmentering
 • Gir en mer ensartet hudfarge og forbedrer hudens utstråling/li>
 • Ideell for alle hudtyper, ikke-komedogen
Phyto Corrrective Masque 340x550  


PHYTO CORRECTIVE MASQUE

En beroligende botanisk gelé-maske som kjøler og beroliger midlertidig reaktiv hud og gjenoppretter hudens naturlige utstråling. Beriket med oliven-, timian-, og agurkekstrakt, dipeptid og hyaluronsyre Styrker hudens forsvar mot eksterne miljøpåvirkninger. Phyto Corrective Masque kan anvendes som en ukentlig maske for intenst beroligende pleie, som dagkrem for å berolige svekket hud og som nattkrem for å gi huden ro og fuktighet i løpet av natten.

FORDELER

 • Virker intenst beroligende
 • Fuktighetsgivende formulering
 • Senker hudens temperatur etter påføring
 • Ideell etter estetiske behandlinger


Clarifying Clay Masque 340x550  


CLARIFYING CLAY MASQUE

En maske som kombinerer en 5 % fruktsyreblanding med naturlig leire fra jord av høyeste kvalitet – kaolin og bentonit. Virker lett eksfolierende og hjelper med å berolige huden. Tørker ikke ut, renser tette porer og reduserer urenheter. Ved ukentlig bruk etterlates huden ren og klar.

FORDELER

 • Fjerner døde hudceller
 • Renser porene, reduserer urenheter og hjelper med å fjerne overskytende talg
 • Beroliger huden
 • Ideell for alle hudtyper


 

 

FUKTIGHETSPLEIE

SkinCeuticals’ fuktighetspleie er formulert med nøye utvalgte ingredienser, som nærer, beskytter og eksfolierer, samtidig som huden tilføres fuktighet. Våre fuktighetskremer er utviklet for å maksimere synergien mellom ingrediensene og sikre huden optimale fordeler.

fukt

Hydrating B5 340x550                   

 


HYDRATING B5 GEL

Hydrating B5 Gel er et fuktighetsgivende serum beriket med B5-vitamin og hyaluronsyre. Gir huden næring og fuktighet, samt etterlater huden myk og smidig. Serumet kan brukes i kombinasjon med ansiktskrem eller alene som oljefri fuktighetespleie. Ideel for fet dehydrert hud.

FORDELER

 • Binder fuktighet i huden med hyaluronsyre, en naturlig fuktighetsbevarende ingrediens
 • Etterlater huden myk og smidig
 • Øker fordelene med din daglige fuktighetspleie
 • Oljefri
 • Godt egnet for alle hud-typer


hydrating-masque                   

 


HYDRATING B5 MASQUE

Hydrating B5 Masque er en intens fuktighetsgivende maske med en optimal konsentrasjon av hyaluronsyre og B5-vitamin. Masken inneholder et avansert fuktighetskompleks av glyserin, urea, natrium PCA, trehalose og polyquaterium-51. Den pleiende formuleringen hjelper til med å optimalisere hudens barrièrefunksjon og etterlater huden myk og smidig. Kan brukes på ansiktet og andre tørre områder som hals, bryst og hender etter behov.

FORDELER

 • Optimal konsentrasjon av hyaluronsyre og B5-vitamin
 • Inneholder et avansert fuktighetskompleks
 • Etterlater huden myk og smidig
 • Godt egnet for alle hudtyper


Emollience 340x550                   

 


EMOLLIENCE

Emollience er en rik ansiktskrem som er spesielt godt egnet for tørr og sensitiv hud. Formulert med brasilianske havalger, druekjerne-, hybenrose- og makadamiaolje. Den nærende formuleringen bidrar til å forbedre hudens fuktighetsnivå. Emollience er perfekt i de høyere luftlag og i kalde eller tørre klimaer. Kremen absorberes raskt og kan anvendes morgen og kveld.

FORDELER

 • Nærer og fukter huden
 • Hjelper til med å forbedre hudens fuktighetsnivå
 • Absorberes raskt og jevnt
 • Perfekt i de høyere luftlag og i kalde eller tørre klimaer
 • Ideell for tørr eller sensitiv hud


Daily Moisture 340x550                   

 


DAILY MOISTURE

En lett, porereduserende fuktighetskrem for normal eller fet hud. Fukter, nærer og hjelper med å synlig redusere porene ved hjelp av en eksklusiv kombinasjon av virksomme ingredienser. Formulert med E-vitamin, brasilianske havalger, kvæsurt, kanel og ingefær. Fornyer og beskytter huden, samt hjelper til med å redusere porene uten å etterlate huden med en fet følelse.

FORDELER

 • Nærer og fukter huden
 • Hjelper til med å redusere porene
 • Bidrar til å forbedre hudens fuktighetsnivå
 • Styrker og beskytter huden
 • Ideell for normal eller fet hud


 

BESKYTTE

SkinCeuticals’ solkremer er formulert med en kombinasjon av meget effektive ingredienser som gir en bredspektret UVA/UVB-beskyttelse. Den avanserte solserien inneholder Z-Cote®, transparent sinkoksid for å beskytte huden mot de skadelige UVA-strålene som er ansvarlige for tegn på for tidlig aldring av huden. SkinCeuticals tilbyr et bredt utvalg av solbeskyttelse for ulike hudtyper og livsstiler.

De gode solråd
For mye sol utgjør en alvorlig risiko for helsen. Utsett ikke spedbarn og små barn for direkte sol. Opphold deg ikke for lenge i solen, selv om du bruker solbeskyttelse, da disse ikke gir 100 % beskyttelse. Påfør solbeskyttelse før du går ut i solen. Påfør rikelige mengder, minst en håndfull, og gjenta ofte for å opprettholde beskyttelsen, spesielt hvis du har badet, svettet eller tørket deg. For liten mengde av solbeskyttelsen gir et lavere nivå av beskyttelse. Beskytt deg med tøy, inkl. hatt, T-skjorte og solbriller. Unngå solen midt på dagen, når solen er på sitt sterkeste. Velg et produkt med en beskyttelse som passer til din hudtype.

beskytte

Mineral Radiance UV Defense 340x550                   

 MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 er et banebrytende produkt innen mineralsk solbeskyttelse. Den kombinerer bredspektret beskyttelse gjennom mineralske UV-filtre med en universal farge for å gi en vakker utstråling. Den unike, lette og transparente formelen tilpasser sig hudens egen tone. Velegnet til alle hudtyper, herunder sensitiv hud og hud som har gjennomgått estetiske behandlinger. Den silkemyke, vannbestandige solkremen fordeles lett og tørker raskt, så huden får en vakker utstråling med optimal beskyttelse. Husk å riste flasken før bruk.

FORDELER

 • 100 % mineralske UV-filtre
 • Høy, bredspektret UV-beskyttelse
 • Universal farge fremhever hudens naturlige tone og forbedrer dens utstråling
 • Vannresistent
 • For alle hudtoner og hudtyper, herunder sensitiv hud og hud som har gjennomgått estetiske behandlinger


Mineral Matte UV Defense 340x550                   

 


MINERAL MATTE UV DEFENSE SPF 30

Mineral Matte UV Defense SPF 30 er en mattende solkrem som hjelper til med å beskytte huden mot solens UVA- og UVB-stråler. Den beskyttende formuleringen er basert på 100 % mineralske UV-filtre. Huden får en jevnere farge og porene reduseres. Solkremens vektløse og lett farvede moussekonsistens etterlater huden med en pudderaktig finish, som optimaliserer etterfølgende påføring av sminke. Huden forblir matt selv i varme, fuktige klimaer.

FORDELER

 • Høy, bredspektret UVA/UVB-beskyttelse
 • 100 % mineralske UV-filtre
 • Etterlater huden matt og med en mere ensartet hudfarge
 • UV-beskyttelse året rundt til daglig bruk
 • Vektløs og lett farvet mousse-konsistens


brightening-uv-defense                   

 


BRIGHTENING UV DEFENSE SPF 30

Brightening UV Defense SPF 30 gir en høy, bredspektret og fuktighetsgivende beskyttelse mot aldring forårsaket av UV-stråling, som pigmentflekker. Brightening UV Defense SPF 30 er formulert til daglig bruk og med HyperBright Complex.

FORDELER

 • Høy, bredspektret UVA/UVB-beskyttelse
 • Formulert med HyperBright Complex
 • Beskytter mot for tidlig aldring forårsaket av UV-stråling, som pigmenteringflekker
 • UV-beskyttelse året rundt til daglig bruk
 • Tilfører langvarig fuktighet til huden i en lett konsistens


Ultra Facial UV Defense 340x550                   

 


ULTRA FACIAL DEFENSE SPF 50

Ultra Facial Defense SPF 50 hjelper til med å beskytte huden mot for tidlig aldring forårsaket av UV-stråler. Formulert med avanserte UV-filtre, Mexoryl® SX og Mexoryl® XL gir Ultra Facial Defense SPF 50 optimal beskyttelse mot solens UVA- og UVB-stråler.

FORDELER

 • Høy, bredspektret UVA/UVB-beskyttelse
 • Avanserte UV-filtre beskytter mot for tidlig aldring
 • Ikke-komedogen
 • Tilfører fuktighet og har en ultralett konsistens
 • Velegnet til alle hudtyper


 

skinc

SKINCEUTICALS INTRODUSERER ET KORRIGERENDE SERUM!

H. A. INTENSIFIER FORSTERKER HUDENS HYALURONSYRE NIVÅ FOR FASTERE, GLATTERE OG FYLDIGERE HUD

 

skinC4

 
SkinCeuticals er ledende innen avansert hudpleieteknologi og lanserer nå H. A. Intensifier. Det nye serumet er utviklet for å korrigere endringer i huden, grunnet kronologisk aldring som resulterer i minkende mengde og rask nedbrytning av hudens egen hyaluronsyre.

Hyaluronsyre spiller en viktig rolle i hudens biologiske egenskaper og er en kraftfull naturlig fuktbinder som bidrar til å regulere fuktnivået i huden. Den har en kort livssyklus i huden og 30-50% nedbrytes i løpet av et døgn.

Med alderen reduseres hyaluronsyrenivået gradvis. Produksjonen reduseres i 20 års alderen og akselererer ytterligere i 40 års alderen. Kombinasjonen av redusert produksjon og hurtig nedbrytning av hyaluronsyren resulterer til aldringstegn.

SkinCeuticals er en merkevare som bygger på vitenskapelig forskning og kliniske funn. Testene som SkinCeuticals har utført på H.A. Intensifier er gjort sammen med uavhengige partnere og beviser effekten den har på huden. Blant annet er hyaluronsyrenivået i huden blitt analysert, en uavhengig klinisk test blitt utført, samt fotografisk- og 3D visualisering.


Disse testene viser at kombinasjonen av de ulike ingrediensene i H.A. Intensifier resulterer i:

 • 30% økning av hyaluronsyrenivået i huden
 • 11% forbedring av hudens fasthet
 • 17% forbedring av hudens overflate
 • 23% forbedring av hudens fylde
 • Synlig forbedring av mimikk- og nasolabiale linjer

 

 

skinceuticals

 

skinceuticals

 

skinbrosjyre om Skin Ceuticals

 

For å motvirke fallende hyaluronsyrenivå i huden er det nødvendig med et produkt som effektivt kan stimulere hudens egen produksjon av hyaluronsyre, hindre nedbrytingen og samtidig bidra til å binde fukt i hudens ytterste lag.

Mange produkter på markedet tilfører hyaluronsyre kun i de ytre hudlag. H. A. Intensifier skiller seg ut ved at den i tillegg stimulerer hudens egen produksjon av hyaluronsyre og reduserer nedbryting takket være våre nøkkelingredienser.

 

 

FØLG OSS GJERNE PÅ NY FACEBOOK-SIDE:  facebook.com/strommenlaser/

banner-forside FB